Bio!

Just det för fasen!

När man är barnledig varannan helg gäller det att passa på och suga ut det bästa ur varje sekund på tu man hand. Göra spontana saker, ligga länge i sängen, ligga med varandra, göra lunch på kvällen och hasa runt på stan en massa timmar. Prata, prata, prata utan att bli avbrutna stup i kvarten.

Jag vet hur det är att leva med barn och jag gillar det massor. Jag gillar dock vår egen-tid en hel massa mer ibland! Eller är det så att de två mycket olika veckorna helt enkelt kompletterar varandra mycket väl? Att vi har vett på att uppskatta varandra på ett djupare plan än vi haft om vi spenderat all vår tid ensamma, tillsammans?

Hur som haver.

Benjamin Button i fredags. F-A-N-T-A-S-T-I-S-K FILM! Se den pronto, genast, bums redan NU! Jag kom ut med huvudet fullt av budskap och mascara ända ner till mungiporna. Filmen rullar fortfarande i huvudet på mig så snart jag sluter ögonen och jag är full av beröm.

Mammut igår! Lukas Moodyson, denna man. Hur kunde jag låta bli att tänka på att han skakar om en? Hur kunde jag glömma ilskan, frustrationen, depressionen som kommer som ett brev på posten efter hans filmer? En otroligt gripande film, helt osannolikt träffande rätt in i hjärtat och vardagen. Moraliska dilemman när de är som bäst.

Två enorma filmer som väntar på Ditt besök redan ikväll.

Kommentarer
Postat av: Äpplet

Om ngn hade visat dig det här blogginlägget för ett par år sen och sagt, det här skriver du i januari 2009 så hade du skrattat högt.

Jag är så glad att jag får ta del av dina tankar om livet med barn OCH utan. Vi får nog göra en ny 5-årsplan - best and worst case.

Love you most on xmas day!

2009-01-27 @ 08:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0