Sensual feeling.

Ensam kvinna i Sveriges huvudstad. En grå och mulen kväll med kall luft som kryper inpå märg och ben.

Hon ligger i en av de mjuka sängarna som är höj- och sänkbara, tittar ut genom det stora panoramafönstret på den mörka staden utanför och drar en djup suck. Spegelväggen bakom sängarna inbjuder till förbjudna fantasier. Hon skrattar för sig själv och önskar att hennes man kunnat följa hennes väg och varit med henne i det stora rummet. Det stora rummet med spegelväggen, panoramafönstret och de inbjudande sängarna.

Hon påminns om att badrummet, det har hon inte ens sett ännu. För sig själv tänker hon att det kanske finns ett badkar där inne. Ett badkar att krypa ner i, som värmer den frusna kroppen. Kroppen som hon späker för att få ett lyckligare yttre. Hungern är hennes ständige vän och följeslagare i hetsen kring matchningen av det inre mot det yttre.

Synen är tydlig, hon ser talet på displayen som ska lova henne kroppslig lycka. Den dagen hon är där, det är då hon har lyckats, är fullkomlig för sig själv och i sin kamp. Den dagen är inte så långt borta, men stundtals en evighet för långt.

Ack. Hon suckar igen och låter luften långsamt strila genom näsborrarna. Ett skratt över den klassiska klyschan vad är väl en bal på slottet? och flinar stort för sig själv. Vad ska man med porriga speglar till bakom sängarna när man är ensam? - Hoppa i sängarna förstås!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0